Om Teglskovens Hunting

Teglskovens Hunting sendte de første jægere afsted til Canada tilbage i 2007, under navnet Teglskovens Jagtformidling. Det blev til flere destinationer gennem årene, Sydafrika, Namibia, Skotland, England, Polen, Ungarn, Norge, Sverige samt i Danmark.

Hjertet i Teglskovens Hunting er formidlings jagt, kunderne får direkte kontakt til Outfitter på destinationen, bliver hjulpet gennem bestilling af netop deres livs jagt eller gruppetur for familien.

Alle jagter er afprøvet, blivet vurderet efter kvalitet- vildttæthed- troværdighed for at få den bedste oplevelse for jægeren.

Teglskovens Hunting tilbyder derfor kun jagter som er grundigt afprøvet af ejer Henrik Christiansen, der selv har stået på alle destinationer som udbydes, selv kørt 12 timer til Polen fuld af forventning til den forekommende Bukke jagt eller rejst i 23 timer med respektive stop til Canada / Sydafrika, ventet i lufthaven og strandet i bureaukratiske toldkontorer.

Henrik Christiansen
Teglskovens Hunting er startet af Henrik Christiansen, som har været aktiv jæger siden 1992 og buejæger fra 2014.

Henrik driver til dagligt sit Entreprenør firma og har nu gjort sin store passion til virkelighed ved at starte Teglskovens Hunting som også har indgået tæt samarbejde med Kim Andersen "Andersens jagt grej" omkring formidling af jagter til jægere i Danmark.

Vision og målsætning er at få nye som gamle jæger ud i den store fantastiske jagtverden, lade dem være rustet til selv eller sammen at kunne nyde jagt på drømme trofæet eller det fantastiske lejrliv som er en del af alt jagt.

Teglskovens Hunting hylder den selvstændige jægers ret til at drage på opdagelse, jagtens glæde er stor når alle forberedelser går op i en højere enhed fra de første mails tværs over kloden til trofæet ligger forendt ved jægerens fod, dette er jæger lykke i krop og sjæl.

Undgå de dyre mellemled, alle betalinger sker direkte til Outfitter.

Jeg glæder mig til at formidle netop jeres næste jagtrejse.

Knæk & bræk til alle.

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Klik her og tilmeld dig også vores NYHEDSBREV, så er du altid opdateret på det nyeste vedr rejsemål, messer, tilbud og meget mere...

Vi tilstræber at sende ét nyhedsbrev om måneden og du kan naturligvis altid framelde dig nyhedsbrevet igen.

Teglskovens Hunting

Teglskovens Hunting er startet af Henrik Christiansen som har været aktiv jæger siden 1992 og buejæger fra 2014.

Teglskovens Hunting - Henrik Christiansen

 

Vi arbejder tæt sammen med First Class Trophy og sikre dig derved den bedst mulige håndtering af dine trofæer!

Læs mere